Virksomhedsordning

Her er en virksomhedsordning som er en blanding af en forsikring og et instrument som virksomheder kan bruge som de lyster.

Samtalerne kan have forskellige overskrifter:

1. Forhindre . Her er der tale om et tilbud til de medarbejdere, der mærker tegn på, at udviklingen går skævt. Det kan være fysisk; men også manglende lyst, inspiration eller koncentration.

2. Afhjælpe. Dette henvender sig til medarbejdere, der allerede har oplevet, at deres trivsel og deres indsats er begrænset. De har måske en del sygedage og er i tvivl om deres fortsatte evne til at være i virksomheden.

3. Ny- mentor. Dette er til den nyansatte medarbejder, der skal lære både kulturen og sig selv at kende. Formålet er, at give den nyansatte en neutral sparring så han/hun får tilrettelagt sit virke så den er langtidsholdbar.

4. Senior. Her hjælper vi de mennesker der snart skal forlade jobbet med at identificere behov for nyt indhold og gå på jagt efter det i tide.

5. Ledersparring. Ledere står ofte i dilemmaer. Vores tilbud er både sparring og etiske overvejelser. Desuden har vi værktøjer til at lederen kan lægge ledelsen fra sig og få mere ud af hele tilværelsen.

6. MUS-samtaler og analyser. Mange ledere har det vanskeligt med MUS-samtaler. Vi laver gerne en aftale om gennemførelse af disse, også i forhold til APV.

Praktisk:
Vore samtaler foregår i reglen på Skolebakken 11 6940 Lem. Efter aftale kan de foregå andre steder. En samtale er berammet til 90 minutter og koster 900 kr. Virksomhedsordning.
Din virksomhed kan tegne et abonnement. Hermed sparer du lidt og du får en ordning som dine medarbejdere vil sætte pris på. Prissætningen afspejler, at vi gerne vil åbne mulighed for at også mindre virksomheder kan tilbyde deres medarbejdere udvikling og sikkerhedsnet.
Det koster 16.000 pr. år og giver følgende fordele.
Ret til 20 samtaler i løbet af året. – Virksomheden aftaler selv, hvem der kan bruge hvor mange.
Sikkerhed for at en samtale tilbydes senest 48 timer efter kontakten. – undtaget juli måned. Samtalerne kan lægges i arbejdstid eller uden for (også aften) 
1 årlig ledelsessamtale. 

Hvis der er områder, som undertegnede ikke føler sig kompetent til, kan vi trække på min kone, der er psykoterapeut under den samme aftale.